Speciale periodes bij Camping & Jachthaven de Meeuw

Ontdek de speciale periodes bij Camping & Jachthaven de Meeuw! Of je nu een heel seizoen wilt genieten van je eigen kampeermiddel of slechts een deel ervan, wij bieden voordelige arrangementen, zodat je vaker kunt genieten van je vakantieplekje dicht bij het Brielse Meer.

Geniet jij graag van een ontspannen vakantie in de zomer of een bruisend lang weekend tijdens Hemelvaart en Pinksteren, wij hebben voor elke gelegenheid een passend arrangement.

Boek je vakantie

Last-minutes

Profiteer van geweldige last-minute aanbiedingen bij Camping & Jachthaven de Meeuw. Geniet van een ontspannen verblijf in een Brielse Lodge dicht bij het Brielse Meer.

v.a. 327,-

Zomervakantie

Ontsnap aan de drukte en geniet van een onvergetelijke zomervakantie aan het Brielse Meer, dicht bij de Noordzee! Verken historische stadjes, ontspan op uitgestrekte stranden en beleef avonturen op het water.

v.a. 144,-

Brielle Blues 2024

Ervaar Brielle Blues op 28 juli 2024 en overnacht bij Camping & Jachthaven de Meeuw, dicht bij het festivalterrein en aan het prachtige Brielse Meer. Boek nu je verblijf en geniet van muziek, sfeer en natuur!

v.a. 109,-

Herfstvakantie

Geniet van het verkleuren van de bladeren, een ontspannende wandeling langs het strand en gezellige familieactiviteiten. Laat je verrassen door de historische charme van Vestingstad Brielle en de warme gastvrijheid van Camping & Jachthaven de Meeuw.

v.a. 86,-

Voorseizoen

Ervaar ultieme vrijheid! Geniet van je caravan tijdens het hele voorseizoen, inclusief Pasen, de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren.

v.a. 1.160,-

Seizoenplaats

Hul je het hele seizoen in de rust en het comfort van Camping & Jachthaven de Meeuw. Met een seizoenplaats geniet je van ultieme vrijheid en flexibiliteit!

v.a. 2.900
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?