Veelgestelde vragen

Regel het eenvoudig zelf en krijg direct antwoord op je vraag.

Aankomst en verblijf

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Kampeerplaats

Op de dag van aankomst kun je vanaf 13.00 uur je kampeerplaats op. Indien je eerder aankomt, kun je al wel gebruik maken van de faciliteiten van het park. Op de dag van je vertrek dien je de kampeerplaats voor 12.00 uur vrij te maken.

Uitzonderingen zijn 2de Paasdag, Hemelvaart en 2de pinksterdag, dan mag je bij een arrangement tot 20.00 uur ’s avonds kamperen!

Brielse Lodge en Chalets

Op de dag van aankomst kun je vanaf 15.00 uur je Lodge of Chalet in. Op de dag van je vertrek dien je je Lodge of Chalet voor 11.00 uur te verlaten.

Trekkershut

Op de dag van aankomst kun je vanaf 13.00 uur je trekkershut in. Op de dag van je vertrek dien je voor 12.00 uur de trekkershut te verlaten.

Uiteraard mag je ook op de dag van vertrek nog gebruik maken van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

Bekijk online de actuele openingstijden.

Openingstijden

Hoe kan in inchecken buiten de openingstijden van de receptie?

Het is geen probleem wanneer je na sluitingstijd van de receptie aankomt. Neem vooraf contact met ons op, zodat we een en ander met je kunnen afstemmen over je aankomst.

Contact

Kan ik met de auto het park op- en afrijden wanneer ik wil?

Wanneer je kenteken bij ons bekend is en tijdens je vakantie kun je altijd het park op- en afrijden.

Mag ik bezoek ontvangen?

Ja gezellig! Vergeet niet vooraf je bezoek aan te melden bij de receptie.

Mag ik logés ontvangen?

Blijven slapen mag ook, je betaalt dan € 6,00 logeertarief per persoon per nacht en daarnaast de toeristenbelasting à € 1,39 p.p.p.n. Wanneer je gast blijft slapen in een accommodatie is ook het huren van bedlinnen van € 10,- p.p. verplicht.

Parkeren bezoekers en logés

Het is voor bezoekers of/en logés niet mogelijk op de camping te parkeren. Buiten de camping is er de mogelijkheid om te parkeren.

Is er bij alle vakantieverblijven parkeermogelijkheid?

Per kampeerplaats en accommodatie is één auto toegestaan. Tegen betaling is een tweede auto ook mogelijk. De auto mag niet op de kampeerplaats worden geparkeerd, bij aankomst wordt aangewezen op welke parkeerplaats je de auto kan parkeren. Op het kampeerveld “Spronsen” mag de auto wel op de plaats geparkeerd worden.

Om het terrein op en af te kunnen rijden hebben wij jouw kenteken nodig. Je mag 24 uur per dag het terrein op en af rijden.

Hebben jullie een oplaadpunt om mijn elektrische auto op te laden?

Camping & Jachthaven de Meeuw is voorzien van een Ecotap® oplaadpunt voor alle merken elektrische plug-in-hybride voertuigen.

Mag ik barbecueën tijdens mijn verblijf?

Ja, je mag altijd op gas en op elektra barbecueën buiten bij je eigen vakantieverblijf. Barbecueën op kolen wordt tijdens lange droogte soms afgeraden door de brandweer. Dan geldt er een code rood en mag je alleen op gas/elektra barbecueën.

Wijzigen en annuleren

Kan ik mijn boeking nog wijzigen na het boeken?

Ja, kleine wijzigingen* kun je altijd aan ons doorgeven en wij passen het kosteloos voor je aan. Voor overige wijzigingen en de (eventuele) mogelijkheden kan je contact met ons opnemen.
 
*kleine wijzigingen: aantal personen en bijgeboekte extra’s

Kan ik de datum van mijn verblijf nog wijzigen na het boeken?

Voor het bekijken van de (eventuele) mogelijkheden voor jouw reservering kan je per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Hoe kan ik mijn reisgezelschap wijzigen?

Het is niet mogelijk om zelf je reisgezelschap te wijzigen. Hiervoor kun je contact opnemen met de receptie.

Hoe kan ik bijgeboekte extra’s wijzigen of annuleren?

Het is niet mogelijk om zelf bijgeboekte extra’s te wijzigen of annuleren. Wil je iets wijzigen of annuleren, dan kan je contact opnemen met de receptie.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Ja, je kunt je reservering altijd annuleren. Als je dit binnen 24 uur na boeken doet, dan is dat zelfs kosteloos. Je reservering kan je alleen schriftelijk annuleren, telefonisch annuleren is niet mogelijk. Als je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten, worden er kosten gerekend wanneer je annuleert. Deze kosten worden berekend op basis van de huursom en kan je vinden in de Recron-voorwaarden.

Online annuleren

Wat kost het annuleren van een reservering?

Je kunt kosteloos annuleren tot 24 uur na het reserveren. Daarna worden er kosten gerekend. Deze kosten worden berekend op basis van de huursom en kun je vinden in de Recron-voorwaarden.

Tot wanneer is het mogelijk om een annuleringsverzekering bij te boeken?

Je kunt een annuleringsverzekering afsluiten tot 7 dagen na het boeken. Bij last minute boekingen tot maximaal 3 dagen voor aankomst, kun je een annuleringsverzekering afsluiten.

Wat zijn de voorwaarden van mijn annuleringsverzekering?

De voorwaarden van de annuleringsverzekering vind je hier.

Reserveren en betalen

Is het mogelijk om een optie te namen op een vakantie?

Ja, het is mogelijk om een optie te nemen op een vakantieverblijf. Dit kan alleen telefonisch via tel. +31 (0) 181 412 777 of per mail naar info@demeeuw.nl.

Vanaf welke leeftijd mag ik een vakantie boeken?

Wanneer je 21 jaar of ouder bent mag je met je gezin een boeking bij ons maken op een kampeerplaats. Ben je allemaal tussen de 15 en 25 jaar dan mag je niet bij ons komen kamperen.

Krijg ik een bevestiging van de betaling van mijn boeking?

Ja, je ontvangt in bijna alle gevallen een bevestiging van je betaling. Wanneer je zelf de betaling voldoet via een bankoverboeking dan ontvang je geen bevestiging. Wel kun je zien dat de betaling is verwerkt in de app van Camping & Jachthaven de Meeuw.

Download de app

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn boeking, wat nu?

Je ontvangt een bevestiging van je reservering op het e-mailadres dat bij het reserveren is ingevuld. Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen, dan kan het zijn dat deze in de map ongewenste e-mail of spambox terechtgekomen is. Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

E-mail: info@demeeuw.nl

Telefoonnummer: +31 (0) 181 412 777

Kan ik meerdere kampeerplaatsen en/of accommodaties tegelijk boeken?

Als je meerdere reserveringen wilt maken, neem dan contact met ons op. Het is namelijk niet mogelijk om online meerdere kampeerplaatsen en/of accommodaties tegelijk te boeken.

E-mail: info@demeeuw.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 181 412 777

Wanneer moet ik betalen?

Als je boekt, betaal je direct een aanbetaling van 50% van het totale factuurbedrag. Het restantbedrag moet uiterlijk 4 weken voor aankomst zijn voldaan. Boek je binnen 4 weken voor aankomst, dan dien je het gehele bedrag direct te voldoen.

Mag ik ook bij vertrek betalen?

Nee, het is niet mogelijk om bij vertrek te betalen. Voor of bij aankomst moet de reservering helemaal worden voldaan.

Waar vind ik een overzicht wat ik nog moet betalen?

Je vindt een overzicht van al je betaalde en nog te betalen bedragen in de app van Camping & Jachthaven de Meeuw. Het is direct mogelijk om hier je reservering te betalen via iDEAL.

Download de app

Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal?

Wanneer je niet op tijd betaalt, ontvang je van ons een betalingsherinnering. Bij het uitblijven van de betaling worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

Is het mogelijk om mijn boeking bij aankomst te betalen?

Voor alle boekingen geldt dat het totaalbedrag uiterlijk 4 weken voor aankomst moet zijn voldaan. Reserveer je last minute dan is een iDEAL-betaling heel snel bij ons binnen, dus kun je ook makkelijk vooraf betalen. Zo kan bij aankomst de vakantie direct beginnen!

Kan ik een uitgestelde betaling aanvragen of in termijnen betalen?

Betalen in termijnen is alleen mogelijk bij een heel seizoensarrangement. Voor alle reserveringen geldt dat je 50% binnen 14 dagen na reserveren dient te voldoen en 50% uiterlijk 4 weken voor aankomst.

Seizoenplaats betalen in termijnen

De betaling voor een seizoenplaats wordt verdeeld in drie gelijke termijn, die betaald moeten zijn voor 1 februari, voor 1 april en voor 1 juni. Het is ook mogelijk om voor 10 gelijke termijn te kiezen, je betaalt hiervoor wel een toeslag.

Naar welk rekeningnummer kan ik mijn betaling overmaken?

Als je via de app van Camping & Jachthaven de Meeuw betaalt, dan kan dit makkelijk via iDEAL en heb je geen IBAN van Camping en Jachthaven de Meeuw nodig. Betaal je liever via een bankoverschrijving, dan vind je hier onze gegevens:

Bankgegevens De Meeuw

IBAN: NL79RABO0364490489

BIC: RABONL2U

Vermeld bij je betaling altijd je boekingsnummer.

Jaarplaatsen

Wat zijn de tarieven van een jaarplaats?

Wanneer je een stacaravan of chalet wilt kopen bij Camping & Jachthaven De Meeuw krijg je te maken met diverse kosten. De kosten behorende bij een jaarplaats kunnen bestaan uit eenmalige kosten en jaarlijkse kosten.

Ontdek meer

Welke chalets en stacaravans zijn er te koop?

Via JouwChalet.nl bekijk je alle stacaravans en chalets die momenteel te koop staan bij Camping & Jachthaven De Meeuw.

Is het toegestaan te wonen op Camping & Jachthaven De Meeuw in mijn eigen chalet of stacaravan?

Nee, het is niet toegestaan om te wonen op Camping & Jachthaven De Meeuw. Wel zijn wij het hele jaar geopend en kan je dus zelf bepalen wanneer je bij ons vakanties en vrije tijd doorbrengt.

Kan ik bij Camping & Jachthaven de Meeuw een chalet of stacaravan kopen?

Het is mogelijk om een bestaande stacaravan en chalet te kopen. Wij hebben geen lege kavels meer op onze camping. Ontdek het aanbod via JouwChalet.nl

Klachten

Ik heb een klacht, nog voor mijn verblijf. Waar kan ik terecht?

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over Camping & Jachthaven de Meeuw. We doen er alles aan om het voor jou, tijdens én na je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We willen graag met jou tot een oplossing komen.

Om een klacht te melden, kan je het beste contact opnemen met ons via de telefoon of via de e-mail.

Ik heb een klacht, nog voor mijn verblijf, waar kan ik terecht?

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over Camping & Jachthaven de Meeuw. We doen er alles aan om het voor jou, tijdens én na je verblijf, zo aangenaam mogelijk te maken. We willen graag met jou tot een oplossing komen.

Om een klacht te melden, kun je het beste contact met ons opnemen via de telefoon of via de e-mail.

Ik heb een klacht tijdens mijn verblijf, waar kan ik terecht?

Wat jammer dat je verblijf niet is wat je er van had verwacht. We willen je graag verder helpen. Ga hiervoor even langs bij de receptie. De medewerkers van de receptie zullen er alles aan doen om jouw verblijf alsnog zo prettig mogelijk te maken.

Ik heb een klacht tijdens mijn verblijf, maar kom niet tot een oplossing met de receptie, wat nu?

Wat lastig dat je er samen niet uitkomt. De receptie is er om problemen voor je op te lossen. Als dit niet lukt, zal de beheerder de klacht overnemen. Wanneer de beheerder niet beschikbaar is of je ontevreden bent met de afhandeling van je klacht door de beheerder, kun je ons mailen? We willen graag met jou tot een oplossing komen. Vermeld in je e-mail, je klacht, boekingsnummer, contactgegevens en alle andere informatie die nuttig kan zijn. Wij gaan met je klacht aan de slag en streven ernaar binnen 14 dagen een reactie te sturen.

Email: info@demeeuw.nl

Ik heb een klacht na mijn verblijf, waar kan ik terecht?

Wij vinden het erg jammer dat je niet tevreden bent over Camping & Jachthaven de Meeuw. We proberen onze gasten altijd met een tevreden gevoel terug te laten kijken op hun verblijf. We willen dan ook graag met jou tot een oplossing komen.

Om een klacht te melden, kun je tot uiterlijk twee weken na thuiskomst ons een e-mail sturen. Vermeld hierin je klacht, boekingsnummer, contactgegevens en alle andere informatie die nuttig kan zijn. Wij gaan met je klacht aan de slag en streven ernaar binnen 14 dagen een reactie te sturen.

Email: info@demeeuw.nl

Honden

Zijn huisdieren toegestaan?

Ja, honden en katten zijn toegestaan op alle kampeerplaatsen en in de enkele accommodaties. Andere huisdieren zijn niet toegestaan.

Wat zijn de extra kosten voor het meebrengen van een huisdier?

Als je komt kamperen, betaal je niks extra wanneer je 1 of meerdere huisdieren meeneemt!

Als je een accommodatie reserveert met een huisdier brengt dit extra schoonmaakwerkzaamheden met zich mee. Je betaalt daarom eenmalig een schoonmaaktoeslag per accommodatie, ongeacht hoe lang je verblijft.

Faciliteiten

Welke faciliteiten biedt Camping & Jachthaven de Meeuw?

Camping & Jachthaven de Meeuw beschikt over verschillende faciliteiten zoals een speeltuin, restaurant met snackbar, broodjesservice, Kids Knutsel Club, sloep-, waterfiets- en supverhuur en eigen strandje.

Ontdek alle faciliteiten

Wat zijn de openingstijden?

Bekijk gemakkelijk via de app de openingstijden van Camping & Jachthaven de Meeuw.

Openingstijden

Kan ik internet ontvangen?

Camping & Jachthaven de Meeuw biedt gratis wifi internet. De snelheid van dit gratis internet is niet supersnel, maar voldoende om je e-mail te lezen, te whatsappen en te surfen. 
 
Het gebruik van de wifi bij Camping & Jachthaven de Meeuw is gratis en bedoeld voor recreatief gebruik. Wil je op je kampeerplaats sneller filmpjes streamen, downloaden en grotere bestanden downloaden, dan is het mogelijk tegen betaling je internet te upgraden naar Premium wifi!

Ontdek meer

Welke voorzieningen zijn er voor kinderen?

Camping & Jachthaven de Meeuw heeft tijdens schoolvakanties tijdens het kampeerseizoen (april-oktober) een leuk animatieprogramma met bijvoorbeeld spelletjes, knutsels en de theatershow van de vakantievriendjes Vliet & Vloot. Daarnaast is er een gave speeltuin, een knutselclub en natuurlijk ons eigen standje voor volop vermaak. Wanneer je een accommodatie reserveert is het mogelijk een kinderbed en kinderstoel bij te boeken.

Worden er activiteiten georganiseerd?

Camping & Jachthaven de Meeuw heeft tijdens schoolvakanties tijdens het kampeerseizoen (april-oktober) een leuk animatieprogramma met bijvoorbeeld spelletjes, knutsels en de theatershow van de vakantievriendjes Vliet & Vloot.

Ontdek de animatie

Is er een recreatieteam aanwezig?

Op Camping & Jachthaven de Meeuw is een enthousiast recreatieteam aanwezig tijdens de schoolvakanties tijdens het kampeerseizoen (april-oktober). Het recreatieteam zorgt voor een gevarieerd activiteitenprogramma voor jong en oud. Zo zijn er onder andere voetbal- en volleybaltoernooien, film-, spelletjes- en crea-avonden, puzzeltochten, braderieën en nog véél meer....

Kamperen

Hoe laat kan ik inchecken?

Je kunt inchecken vanaf 13.00 uur. Mocht je eerder zijn mag je wel gebruik maken van de faciliteiten tot je kampeerplaats beschikbaar is.

Hoe laat kan ik uitchecken?

Je kunt uitchecken tot 12.00 uur. Indien je bij aankomst een toegangssleutel hebt ontvangen, lever je deze in bij de receptie. Je ontvangt de borg dan weer retour, houd je pinpas bij de hand voor retourpinnen.

Kan ik dagelijks aankomen op de camping?

Het is mogelijk om dagelijks* aan te komen op een kampeerplaats (op basis van beschikbaarheid)

Een kampeerplaats kun je vanaf 13.00 uur betrekken en op de vertrekdag* dien je de plaats voor 12.00 uur vrijgemaakt te hebben.

*Uitgezonderd wanneer je een arrangement met een vaste aankomst- en vertrekdag/-tijd hebt gereserveerd.

Kan ik internet ontvangen op mijn kampeerplaats?

Tijdens je vakantie wil je af en toe even surfen op het internet, om je mail te checken of om een leuk uitstapje in de omgeving op te zoeken. Camping de Meeuw biedt gratis wifi aan. De snelheid van dit gratis internet is niet super snel, maar voldoende om je e-mail te lezen, te whatsappen en te surfen.

Het gebruik van de wifi bij Camping & Jachthaven de Meeuw is gratis en bedoeld voor recreatief gebruik. Wil je op je kampeerplaats sneller filmpjes streamen, downloaden en grotere bestanden downloaden dan is het mogelijk tegen betaling je internet te upgraden naar premium wifi!

Bekijk hier de tarieven

Waar vind ik de kampeerplaatsen met de meeste zon?

Spronsen 125 t/m 136 en 158 t/m 162 liggen op het Zuiden en Spronsen 144 t/m 147 zijn ook zonnige kampeerplaatsen.

Boek een kampeerplaats

Hoe groot zijn de kampeerplaatsen?

Alle kampeerplekken hebben een gemiddelde afmeting van 100 vierkante meter.

Hoeveel slaaptentjes mogen er op een kampeerplaats?

Op een kampeerplaats kan je één hoofdkampeermiddel neerzetten (caravan, camper, familietent of vouwwagen) en maximaal 2 bijzettentjes van 6 vierkante meter per tentje.

Kan ik bij Camping de Meeuw reserveren met mijn ACSI- of CKE-kaart?

Op vertoon van je CKE-kaart kan je in het voor- en naseizoen voordelig kamperen bij Camping de Meeuw. Sinds 2024 is het niet meer mogelijk om tegen het ACSI-tarief te komen kamperen.

Wat is bij de huur van een kampeerplaats inbegrepen en wat niet?

Bij de huur van de kampeerplaats is inbegrepen:

 • 2 personen
 • Elektriciteit (m.u.v. enkele langdurige arrangementen)
 • 1 Auto op/bij de plaats
 • 2 Bijzettentjes (max. 6 vierkante meter per tentje)
 • 4 honden
 • Douches en warm water
 • BTW

Wat is niet inbegrepen bij de huur van een kampeerplaats?

 • Toeristenbelasting á € 1,35 p.p.p.n.
 • Borg toegangssleutel á € 20,- per kampeerplaats
 • Toeslag extra personen á € 6,- p.p.p.n. (vanaf 3de persoon)

Optionele bijkomende kosten

 • Voorkeurskampeerplaats € 12,50 per boeking
 • Extra auto op/bij de kampeerplaats € 6,00 (je betaalt max. € 85,00 per reservering)
 • Annuleringsverzekering (Je betaalt 5,50 % premie over huurprijs van de kampeerplaats/accommodatie + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten)
 • Hondenafzetting á € 2,75 per nacht + € 25,- borg
Moet ik een minimum aantal nachten verblijven?

Bij Camping & Jachthaven De Meeuw kan je al vanaf 1 nacht komen kamperen. Tijdens speciale periodes zoals Hemelvaart en Pinksteren kan je alleen het arrangement reserveren.

Welke apparaten kan ik gebruiken op een kampeerplaats?

Op de kampeerplaats heb je de beschikking over 10 ampère stroom (max. 2200 Watt). Om je een idee te geven van het verbruik van de keukenapparatuur*:

 • Friteuse 850 Watt
 • Magnetron 750 Watt
 • Combimagnetron 1700 Watt
 • Koffiezetapparaat 900 Watt
 • Waterkoker 1725 Watt
 • Tosti ijzer 1000 Watt
 • Mixer 1660 Watt

*dit is het gemiddelde verbruik en kan per apparaat variëren

Is er een vast aankomst- en/of vertrekdag?

Nee, er is geen vaste aankomst- en vertrekdag bij Camping & Jachthaven De Meeuw. Je kan, m.u.v. Hemelvaart en Pinksteren, op iedere gewenste dag arriveren en vertrekken.

Is het sanitairgebouw geschikt voor mindervaliden?

Het sanitair gebouw is geschikt voor mindervaliden. Het gebouw is toegankelijk en er zijn speciale aanpassingen voor mindervaliden. Er zijn rolstoeltoegankelijke toiletten met beugels, deze zijn niet verhoogd. Verder staat er een stoel voor onder de douche en is er een losse douchekop.

Wat houdt borg toegangssleutel in?

Voor de sanitairgebouwen bij Camping & Jachthaven De Meeuw heb je een toegangssleutel nodig. De toegangssleutel gebruik je om de sanitairgebouwen te openen en als je warm water wilt gebruiken in de douche of de afwasbakken. Je betaalt voor de toegangssleutel een borg van €20,00 welke je bij inlevering weer retour ontvangt. Wij vragen een borg, omdat we deze sleutels graag weer terugkrijgen en weer kunnen gebruiken voor nieuwe gasten.

Mag de auto op de kampeerplaats?

Bij de kampeerplaatsen op de Sponsen mag de auto op de kampeerplaats worden geparkeerd. Bij de kampeerplaatsen op de Berk mag de auto op het naastgelegen parkeerterrein worden geparkeerd.

In het geval je met meerdere auto's komt, mogen ze wel om-de-beurt het park op, we hebben dan beide kentekens nodig. De 2e auto kan kosteloos geparkeerd worden, buiten de slagboom op de parkeerplaats

Wanneer je liever met 2 auto's tegelijk op je kampeerplek terecht wil kunnen, dien je voor de 2e auto bij te betalen. Maak dit gemakkelijk in orde door even met de receptie te bellen of een mailtje te sturen naar info@demeeuw.nl.

Accommodaties

Hoe laat kan ik inchecken?

Je kunt inchecken vanaf 15.00 uur. Mocht je eerder zijn, mag je wel gebruik maken van de faciliteiten tot je accommodatie beschikbaar is.

Hoe laat kan ik uitchecken?

Je kunt uitchecken tot 11.00 uur, de sleutels lever je in bij de receptie.

Kan ik dagelijks aankomen?

Op aanvraag is het mogelijk om dagelijks aan te komen o.b.v. beschikbaarheid. De standaard aankomst- en vertrekdagen zijn op maandag* en vrijdag. Wanneer een feestdag op een maandag of vrijdag valt, zal de aankomst- en/of vertrekdag veranderen.

*Tijdens de zomervakantie zijn de aankomst- en vertrekdagen alleen op vrijdag

Is het mogelijk om mijn eigen bedlinnen mee te nemen?

Nee, het is niet mogelijk om eigen bedlinnen mee te nemen. Bedlinnen is om hygiënische redenen een verplichte afname. In alle accommodaties zijn dekbedden en kussens aanwezig.

Handdoeken mag je zelf meenemen, maar het is ook mogelijk om deze bij te boeken bij het reserveren.

Is er een keukenpakket aanwezig in de accommodatie?

Ja, in je accommodatie vind je een keukendoekenpakket. Daarnaast ligt er ook een servicepakketje voor je klaar. Het servicesetje bestaat uit 2 schoonmaakdoekjes, schuurspons, toiletrol, zakje afwasmiddel, doosje lucifers, vuilniszak en een afwasborstel

Is de eindschoonmaak inbegrepen bij de prijs?

Ja, de eindschoonmaak is inbegrepen. Natuurlijk laat je de accommodatie netjes achter wanneer je vertrekt.

Kan ik internet ontvangen in de accommodatie?

Het gebruik van de Wi-Fi bij Camping & Jachthaven de Meeuw is gratis en bedoeld voor recreatief gebruik. Wil je op je kampeerplaats sneller filmpjes streamen, downloaden en grotere bestanden downloaden dan is het mogelijk tegen betaling je internet te upgraden naar premium Wi-Fi!

Zijn bedlinnen, handdoeken en keukendoeken inbegrepen?

Bedlinnen zijn inbegrepen

Voor bedlinnen betaal je een extra bedrag per persoon bovenop de huur van de accommodatie, dit neem je standaard bij ons af. Bedlinnen kun je niet annuleren. Het bedlinnenpakket bestaat uit een overtrek voor de dekbedden, kussens en het matras.

Handdoeken zijn optioneel

Handdoeken zijn niet standaard inbegrepen bij je boeking, maar dit kun je wel toevoegen aan je boeking onder extra's. Per besteld handdoekenpakket ontvang je 1 badlaken en 1 handdoek. Als je dus 1 pakket toevoegt, ontvang je 2 handdoeken.

Keukendoeken zijn inbegrepen

Naast 1 keukendoek en 1 theedoek ontvang je ook een serviceset. Onze serviceset bestaat uit een afwasborstel, afwasmiddel, spons, lucifers, wc-rol en een vuilniszak.

Waar kan ik de plattegrond vinden?

Bekijk hier de plattegrond

Plattegrond

Kan ik kindermeubilair bijboeken?

Ja, het is mogelijk om een kinderbed incl. linnen en een kinderstoel bij te boeken. Je kan dit direct doen bij het maken van een reservering of later op www.mijndemeeuw.nl.

Zijn alle accommodaties rookvrij?

Ja, alle accommodaties zijn rookvrij.

Mag de auto bij de accommodatie worden geparkeerd?

De auto mag niet bij de accommodatie worden geparkeerd. Bij aankomst zal de dichtstbijzijnde parkeerplaats je worden gewezen.

Wat is bij de huur van een accommodatie inbegrepen?

Bij de huur van een accommodatie is inbegrepen:

 • Elektriciteit, gas en water
 • Schoonmaakkosten
 • BTW

Wat is niet inbegrepen bij de huur van een accommodatie?

Verplichte bijkomende kosten:

 • Bedlinnen € 10,- per persoon
 • Toeristenbelasting/zuiveringslasten € 1,35 per persoon per nacht
 • € 20,25 schoonmaaktoeslag hond (alleen van toepassing in de accommodaties waar honden welkom zijn)

Optionele bijkomende kosten:

 • Voorkeurskosten € 26,50 per boeking
 • Kindermeubilair per item € 6,-
 • Badlinnen € 4,75 per pakket (1 badlaken en 2 handdoeken)
 • Annuleringsverzekering (Je betaalt 5,50 % premie over huurprijs van de kampeerplaats/accommodatie + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten)
 • Hondenafzetting € 2,75 per nacht + € 25,- borg (alleen mogelijk bij huisdiervriendelijke accommodaties)
Van wanneer tot wanneer loopt een weekend-, midweek- en weekverblijf?

Weekendverblijf

Een weekend begint vrijdag 15.00 uur en eindigt maandag 11.00 uur. (3 nachten)

Midweekverblijf

Een midweek begint maandag 15.00 uur en eindigt vrijdag 11.00 uur. (4 nachten)

Weekverblijf

Een week loopt van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 11.00 uur of van maandag 15.00 uur tot maandag 11.00 uur. (7 nachten)

Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?