Animatie bij Camping & Jachthaven de Meeuw

Tijdens schoolvakanties en feestdagen is er een leuk animatieprogramma bij Camping & Jachthaven de Meeuw. Samen met vakantievriendjes Vliet en Vloot wordt jouw vakantie gegarandeerd een feest! Begin de dag met een vrolijk dansje en laat je creativiteit de vrije loop bij de Vliet en Vloot Visclub. Elke dag staan er de leukste knutsels en gezelligste spelletjes op het programma. Kom vooral ook kijken naar de Vliet en Vloot theatershow. Ontdek het actuele animatieprogramma.

In de zomervakantie wordt er naast het animatieprogramma ook evenementen georganiseerd zoals een Colorrun of schuimparty op het strand!

Naast deze gezellige activiteiten vermaken de kinderen zich ook uitstekend in onze speeltuin met kabelbaan of op de strandjes aan het Brielse meer. Wacht dus niet langer en boek snel jouw kampeerplaats of accommodatie bij Camping & Jachthaven de Meeuw in Brielle!

Boek je vakantie

Maak kennis met Vliet & Vloot

Op Camping & Jachthaven de Meeuw wonen twee bijzondere typetjes: Vliet en Vloot. Vliet is een avontuurlijke jonge vrouw, altijd klaar voor nieuwe ontdekkingen op het water. Ze houdt van verse zeevruchten, vooral gegrilde garnalen met een vleugje citroen. De smaak van de zee brengt haar veel vreugde, en ze geniet van de overvloedige schatten die de oceaan te bieden heeft.

Vloot daarentegen is een vrolijke jongeman, die dol is op rivierkreeftjes. Hij vindt het heerlijk om ze te vangen met zijn snelle manoeuvres en ze vervolgens te grillen boven een knapperig kampvuur aan het Brielse Meer. De smaak van de zoete rivierkreeftjes vult zijn hart met warmte en geluk.

Vliet werd grootgebracht door een ervaren zeeman genaamd Kapitein Briel. Kapitein Briel was een wijze oude zeiler die Vliet alles leerde over navigatie, windpatronen en de kunst van het varen. Hij was een mentor en een vriend voor Vliet, en zijn lessen vormden de basis van haar liefde voor de zee.

Vloot werd grootgebracht door een groep vriendelijke vissers die langs de rivier leefden. Deze vissers waren zijn peetouders en leerden hem de geheimen van de rivier kennen. Ze deelden hun wijsheid over stromingen, visgedrag en hoe je je weg kunt vinden in de kronkelende waterwegen.

Het avontuurlijke ontstaan van Vliet en Vloot

Op een dag, terwijl Vliet een boottocht maakte langs eilanden en prachtige wateren, ontdekte zij verborgen grotten en oude scheepswrakken. Plotseling hoorde ze een stem om hulp roepen. Het was Vloot, die in moeilijkheden was gekomen met zijn boot. Natuurlijk kwam Vliet hem te hulp en al snel werden ze de beste vrienden op het water.

Tijdens hun avonturen ontdekten ze een magisch schepnet dat hen naar een mysterieuze onderwaterwereld leidde. Daar ontmoetten ze zeemeerminnen, pratende vissen en beleefden ze spannende avonturen. Maar het leven op het water was niet altijd kalm. Op een dag raakten ze verzeilt in een onverwachte storm. De golven sloegen hoog op en de wind ging tekeer als een woedende reus. Vliet was bang, maar samen hielpen ze elkaar de storm te doorstaan.

Na de storm realiseerden ze zich dat ze niet alleen water vrienden waren, maar ook ware bondgenoten die elkaar door dik en dun steunden. Hun vriendschap groeide sterker met elke golf die ze samen trotseerden. De dagen verstreken en de seizoenen veranderden, maar Vliet en Vloot bleven onafscheidelijk. Ze ontdekten verborgen grotten, speelden met dolfijnen en keken naar de sterren die weerspiegeld werden in het glinsterende water.

Nu weet je het hele verhaal van Vliet en Vloot kom je snel bij ze langs?

Boek je vakantie
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?