Hemelvaart & Pinksteren 2024 bij Camping & Jachthaven de Meeuw

Ontdek tijdens de lange weekenden van Hemelvaart en Pinksteren de prachtige omgeving van Brielle. Wandel door de historische straatjes en bewonder de eeuwenoude vestingwerken. Verken de prachtige natuur langs het Brielse Meer en geniet van ontspannende momenten op de uitgestrekte stranden aan de Noordzee.

Voor gezinnen is er volop vermaak! Ons animatieteam organiseert de leukste activiteiten en ook de theatershow van Vliet en Vloot wil je niet missen. Heerlijk ravotten in de speeltuin en daarna genieten van een hapje en een drankje op het panoramaterras met uitzicht over het Brielse Meer.

Tijdens deze lange weekenden zijn er ook tal van evenementen en festiviteiten in de omgeving. Bezoek lokale markten, proef heerlijke streekgerechten in gezellige restaurants en maak kennis met de gastvrije sfeer van Brielle.

Kies voor een kampeerplaats of een comfortabele accommodatie op onze Camping & maak van Hemelvaart en Pinksteren een onvergetelijke ervaring! Reserveer nu jouw verblijf en geniet van een lang weekend weg aan het Brielse Meer.

Waarom kiezen voor Camping & Jachthaven de Meeuw tijdens Hemelvaart of Pinksteren?

  • Prachtige omgeving aan het Brielse Meer.
  • Vestingstad Brielle op loopafstand.
  • Gezellig restaurant met panoramisch terras.
  • Dicht bij de stranden van de Noordzee.
  • Leuke uitstapjes naar Zeeland.
  • Geweldige fietsroutes.
Camping Brielle panorama restaurant 18
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?