Herfstvakantie 2024 bij Camping & Jachthaven de Meeuw

Geniet van een sfeervolle herfstvakantie aan het prachtige Brielse Meer! Tijdens deze periode verandert de natuur in een kleurrijk spektakel; alle bladeren die prachtig verkleuren en een warme gloed over de omgeving werpen. Maak ontspannende wandelingen langs het strand en laat de frisse wind je gedachten tot rust komen. Geniet van de rust en ruimte die de herfst met zich meebrengt.

Voor gezinnen biedt de herfstvakantie ook volop mogelijkheden. Verken de historische charme van Vestingstad Brielle met haar schilderachtige straatjes en eeuwenoude vestingwerken, laat de kinderen urenlang spelen in de speeltuin of doe mee met de leuke activiteiten van het animatieteam, mis zeker de optredens van Vliet en Vloot niet!

Na een dag vol buitenactiviteiten is het heerlijk om bij te komen in een comfortabele accommodatie of op de knusse kampeerplaatsen van Camping & Jachthaven de Meeuw. Geniet van een warme kop thee, terwijl je de prachtige herfstkleuren bewondert en herinneringen maakt die een leven lang meegaan.

Maak van jouw herfstvakantie een onvergetelijke ervaring bij Camping & Jachthaven de Meeuw!

Boek je vakantie

Waarom kiezen voor Camping & Jachthaven de Meeuw in de herfstvakantie?

  • Prachtige omgeving aan het Brielse Meer.
  • Vestingstad Brielle op loopafstand.
  • Gezellig restaurant met panoramisch terras.
  • Dicht bij de stranden van de Noordzee.
  • Leuke uitstapjes naar Zeeland.
  • Geweldige fietsroutes.
Camping Brielle panorama restaurant 18
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?