Kom genieten met panoramisch uitzicht over het Brielse Meer

Ontdek Eetcafé de Brielse Meeuw, gelegen boven op de heuvel van Camping & Jachthaven de Meeuw. Hier geniet je van verrukkelijke gerechten en verfrissende drankjes in het restaurant of op het terras, terwijl je uitkijkt over de haven en het adembenemende Brielse Meer. Bij de Snackcorner staan ze klaar met de lekkerste frietjes en snacks, en natuurlijk mogen ook verfrissende ijsjes tijdens je vakantie niet ontbreken.

Boek snel je vakantie naar Brielle en geniet op een kampeerplaats of in een accommodatie.

Boek je vakantie

Eetcafé de Brielse Meeuw

Ontdek de uitnodigende sfeer van ons restaurant bij Camping & Jachthaven de Meeuw. Laat je verrassen door een scala aan drankjes en smakelijke borrelhapjes op het terras, of verwen jezelf met een heerlijke lunch. Voor het diner bieden we een uitgebreide selectie van vlees- en visgerechten, maar ook verrukkelijke maaltijdsalades en burgers.

Regelmatig organiseren we gezellige en ook smaakvolle activiteiten, zoals brunches en barbecues, maar ook feestavonden met live muziek.

Ook als je geen gast bent van Camping & Jachthaven de Meeuw, ben je van harte welkom bij Eetcafé de Brielse Meeuw!

Ontdek de menukaarten
Camping Brielle panorama restaurant 29

Broodjesservice

Geniet van heerlijke verse broodjes tijdens je verblijf bij Camping & Jachthaven de Meeuw! Maak gebruik van onze handige bezorgservice via de BezorgBakkerij. Elke doordeweekse dag worden er verse broodjes bezorgd bij onze receptie, zodat je iedere ochtend kunt genieten van een smakelijk ontbijt tijdens je vakantie.

Ontdek meer
Broodjesservice Camping Brielle

Snackcorner

Wanneer je vakantie viert, heb je niet altijd zin om te koken. Bij onze Snackcorner staan we op die momenten voor je klaar. Dan is het tijd voor een heerlijke pizza of een portie patat, waarbij een snack natuurlijk niet mag ontbreken. Ook bieden wij een uitgebreid assortiment aan softijs, verpakt ijs en milkshakes.

Smakelijk genieten van een onbezorgde vakantie.

Boek je vakantie
Camping Brielle panorama restaurant 30
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?