Boot huren Brielle

Stel je eens voor: een stralende zomerdag, een verkoelend briesje en het glinsterende water van het Brielse Meer dat uitnodigend voor je ligt. Dit idyllische plaatje wordt werkelijkheid wanneer je kiest voor boot- en supverhuur bij Camping & Jachthaven de Meeuw in het pittoreske Brielle. Gelegen te midden van adembenemende natuur, biedt deze prachtige locatie de perfecte uitvalsbasis voor een dag vol avontuur op het water.

Met onze boot- en supverhuur krijg je de kans om Brielle en haar omgeving vanuit een compleet nieuw perspectief te ervaren. Stap aan boord van een comfortabele sloep en vaar rustig over het glinsterende water, omringd door weelderige groene oevers en de charmante architectuur van de historische binnenstad. Of kies voor een actievere benadering en huur een supboard om in je eigen tempo over het water te glijden, terwijl je geniet van de rust en sereniteit van het Brielse Meer.

Dus waar wacht je nog op? Boek snel een kampeerplaats of accommodatie bij Camping & Jachthaven de Meeuw in Brielle en geniet van een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur op het water.

Boek je vakantie

Sloepverhuur Brielle

Ontdek het Brielse Meer vanuit één van onze comfortabele sloepen:

  • Halve dag: € 149,00 (10.00 - 14.00 uur of 14.00 - 18.00 uur)
  • Hele dag: € 195,00 (10.00 tot 18.00 uur)

De sloepen bieden plaats aan 4 tot 8 personen en zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid. De prijzen zijn inclusief brandstof, zwemvesten en verzekering. Voor het huren van een sloep is geen vaarbewijs vereist, maar enige ervaring wordt aangeraden. Een borg van € 200,00 is vereist.

Voor vragen of reserveringen, neem contact op met Struijk Marine Center of loop even langs bij Eetcafé de Brielse Meeuw:

Alwin Struijk

Telefoon: +31-643267301

Bootje huren Brielle 4

Sup verhuur

Wil je het Brielse Meer op een unieke manier ontdekken? Huur dan een supboard:

  • € 15,00 voor 1 uur
  • € 10,00 voor elke volgend uur

Suppen is gemakkelijk te leren, ontspannend en een goede training voor je hele lichaam. Het is een leuke activiteit om samen te doen tijdens je verblijf op Camping & Jachthaven de Meeuw.

Voor vragen of reserveringen, neem contact op met Struijk Marine Center of loop even langs bij Eetcafé de Brielse Meeuw:

Alwin Struijk

Telefoon: +31-643267301

Camping Brielle omgeving 5
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?