Zomervakantie 2024 bij Camping & Jachthaven de Meeuw

Geniet van een heerlijke zomervakantie aan het prachtige Brielse Meer! Ontdek de historische charme van vestingstad Brielle met haar schilderachtige straatjes en eeuwenoude vestingwerken. Maak ontspannende wandelingen over de uitgestrekte stranden van de Noordzee, op 15 autominuten afstand van de camping. Of verken de adembenemende natuur van het Voornes Duin, een paradijs voor natuurliefhebbers met zijn diverse landschappen en rijke flora en fauna.

Voor liefhebbers van watersport zijn er volop mogelijkheden om te genieten van zomerse activiteiten. Ga zeilen, windsurfen, kajakken of suppen op het Brielse Meer of zoek de golven op van de Noordzee voor een verfrissende duik. Bij Camping & Jachthaven de Meeuw huur je een sloep of sup voor een onvergetelijk avontuur op het water.

Beleef samen met je gezin leuke activiteiten en evenementen tijdens de zomervakantie. Laat de kinderen genieten tijdens de theatershow van Vliet en Vloot en doe mee aan alle leuke activiteiten en evenementen van het animatieprogramma; zoals de Colorrun, schuimparty’s op het strand en nog veel meer!

Na een dag vol plezier kom je op de camping heerlijk tot rust op je kampeerplaats of bij je accommodatie. Geniet bijv van gezellige barbecue-avonden met het gezin en maak nieuwe vrienden. Ontspannen met een goed boek op het terras met uitzicht over het Brielse Meer is altijd een goed idee!

Maak van jouw zomervakantie een onvergetelijke ervaring bij Camping & Jachthaven de Meeuw!

Boek nu een Brielse Lodge voor een week-, midweek- of weekendverblijf met 30% korting!

Boek je vakantie

Waarom kiezen voor Camping & Jachthaven de Meeuw in de zomervakantie?

  • Prachtige omgeving aan het Brielse Meer.
  • Vestingstad Brielle op loopafstand.
  • Gezellig restaurant met panoramisch terras.
  • Dicht bij de stranden van de Noordzee.
  • Leuke uitstapjes naar Zeeland.
  • Geweldige fietsroutes.
Camping Brielle kampeerplaats Spronsen buitenrand 36
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?