Watersport

Ben je een liefhebber van avontuur op het water? Bij Camping & Jachthaven de Meeuw ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke ervaring vol watersportplezier! Met 10 kilometer aan water biedt het Brielse Meer tal van activiteiten, zoals zeilen, surfen, zwemmen, suppen en vissen. Huur een sloep of sup op de camping en verken op je eigen tempo de rustige wateren. Er is voor elk wat wils aan dit prachtige meer.

Op zo'n 15 autominuten van Camping & Jachthaven de Meeuw vind je prachtige Noordzeestranden, met uitstekende mogelijkheden voor watersport, waaronder kite- en windsurfen als populaire activiteiten.

Boek snel die vakantie bij Camping & Jachthaven de Meeuw en kom genieten van de prachtige stranden en de vele watersportmogelijkheden.

Boek je vakantie

Verken het Brielse Meer op jouw manier

Het Brielse Meer biedt een scala aan watersportmogelijkheden, waaronder zeilen, surfen, zwemmen en waterskiën. Met haar schone water en vele eilandjes is het een ideale bestemming voor liefhebbers van watersport. Bij Eetcafé de Brielse Meeuw, gelegen op het terrein van Camping & Jachthaven de Meeuw, is het mogelijk een sloep of een sup te huren om het Brielse meer op jouw eigen tempo te verkennen. Vaar langs schilderachtige uitzichten, stop onderweg voor een picknick op het water of breng een bezoek aan een van de strandjes langs de oever. Zo geniet je optimaal van de prachtige omgeving van het Brielse Meer.

Camping Brielle omgeving 12

Watersport aan de Noordzee

Voor de ultieme surf- en kite-ervaring moet je aan de Noordzeekust van Voorne-Putten zijn. De stranden bij Rockanje staan bekend als toplocaties voor kitesurfen en golfsurfen, met adembenemende natuurlijke omgevingen om van te genieten tijdens je avonturen op het water.

Het Oostvoornse Meer is ideaal voor beginners om te leren kitesurfen in een veilige omgeving dankzij het ondiepe water. Daarnaast kun je hier uitstekend suppen, surfen, en zijn er diverse faciliteiten voor de duiksport. Onder water vind je een scheepskerkhof en vele speciaal afgezonken objecten die duiken extra interessant maken. Langs het meer liggen verschillende unieke horecagelegenheden met uitnodigende terrassen.

Jachthaven van Camping & Jachthaven de Meeuw

Ontdek de sfeervolle jachthaven van Camping & Jachthaven de Meeuw, gelegen aan het prachtige Brielse Meer. Onze jachthaven heeft zijn oorsprong in de historische fortgracht van de Havenbatterij en biedt zowel vaste ligplaatsen als tijdelijke passantenplekken voor boten van verschillende groottes. Door vooraf te reserveren, ben je verzekerd van een plekje in onze haven. Bovendien beschikken we over een eigen trailerhelling, waardoor het te water laten en ophalen van je boot moeiteloos verloopt. Stap aan boord en ervaar de vrijheid en het plezier van varen op het Brielse Meer vanuit Camping & Jachthaven de Meeuw in Brielle.

Camping met jachthaven Brielle 4

Ontdek geweldige visstekken

Voorne-Putten is een waar paradijs voor vissers van alle niveaus. Of je nu graag wrakvist, met de vlieghengel aan de slag gaat, zeevist of liever vanuit een bellyboat je lijn uitwerpt, hier vind je de ideale plekken om je hobby uit te oefenen. Met rustig polderwater, serene meren en de Noordzee biedt de regio een overvloed aan visrijke wateren om te verkennen.

Het Oostvoornse Meer is bijvoorbeeld een favoriete bestemming voor vliegvissers, met forellen die hier dankzij ideale omstandigheden indrukwekkende afmetingen kunnen bereiken. Ook het Brielse Meer biedt volop mogelijkheden, met tal van beschutte visstekken langs de oevers en op de eilandjes in het meer. Of het nu gaat om zoetwatervissen of zeevissen, op Voorne-Putten vindt elke visser zijn ideale plek.

Op welke manier jij ook wilt genieten van het water je vindt het bij Camping & Jachthaven de Meeuw.

Boek je vakantie
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?