Overnacht bij Camping & Jachthaven de Meeuw tijdens Brielle Blues

Brielle Blues is terug op zondag 28 juli 2024 en het belooft weer een onvergetelijke dag te worden vol muziek, sfeer en gezelligheid in het historische stadje Brielle. Dit jaarlijks terugkerende evenement trekt bluesliefhebbers van heinde en verre en biedt een podium aan zowel nationale als internationale artiesten. De sfeervolle straatjes van Brielle veranderen in een groot openluchtfestival waar de bluesklanken je om de oren vliegen en je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes bij de vele kraampjes en lokale horeca.

Wat is er nu beter dan na een dag vol muziek en gezelligheid terug te keren naar een rustige en comfortabele plek om te overnachten? Camping & Jachthaven de Meeuw biedt de ideale accommodatie voor jouw verblijf tijdens Brielle Blues. Gelegen aan het prachtige Brielse Meer, op slechts een steenworp afstand van het festivalterrein, geniet je hier van rust, ruimte en natuur. Of je nu met je tent, camper of caravan komt, bij ons ben je van harte welkom. Onze camping beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf, inclusief schone sanitaire voorzieningen, gratis recreatief internet en een restaurant met panoramisch uitzicht.

Wacht niet langer en boek je verblijf bij Camping & Jachthaven de Meeuw voor een complete ervaring tijdens Brielle Blues. Geniet van de muziek, de sfeer en de prachtige omgeving van Brielle, en maak van jouw festivalbezoek een onvergetelijke ervaring.

Boek je vakantie
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?