Camping met hond aan het water en de zee

Bij Camping & Jachthaven de Meeuw zijn jij en je hond van harte welkom! De camping is de perfecte plek voor hondenliefhebbers die willen genieten van een vakantie aan het water en de zee. Met de prachtige ligging aan het Brielse Meer en op slechts 20 minuten rijden van een hondvriendelijk strand aan de Noordzee, biedt Camping & Jachthaven de Meeuw alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie met je viervoeter.

Neem tot wel vier honden gratis mee en je hebt de mogelijkheid om een omheining voor je kampeerplek te huren, zodat je honden veilig vrij kunnen rondlopen. Ontdek de prachtige omgeving en uitgebreide wandelmogelijkheden. Op veel stranden aan de Noordzee zijn honden welkom en er is een losloopgebied voor honden op slechts 2,3 kilometer afstand.

Stel je voor: wakker worden met het geluid van kabbelend water, een heerlijke ochtendwandeling maken langs het meer en daarna genieten van een ontspannen dag op het strand waar je hond vrij kan rennen en spelen. 's Avonds geniet je van een gezellig diner in het restaurant terwijl je honden uitrusten van alle avonturen.

Wacht niet langer en boek jouw vakantie bij Camping & Jachthaven de Meeuw. Beleef samen met je hond een heerlijke tijd aan het water en de zee!

Boek je vakantie

Samen uren struinen

De omgeving van Camping & Jachthaven de Meeuw is prachtig om samen met je hond te ontdekken. In de meeste natuurgebieden en bossen zijn honden welkom, mits aangelijnd, tenzij anders aangegeven. Er zijn specifieke locaties waar je je hond lekker los kunt laten. In het Annabos, Bosje van Oranje, Kooisteebos, het Mallebos, het Ravensehout en bij de Stadswallen Brielle kun je heerlijk wandelen en een balletje gooien. Let op de regels tijdens het broedseizoen, deze kunnen aangescherpt zijn.

Camping met hond aan water 2

Met je hond uitwaaien op de stranden

Rockanje strand

In het hoogseizoen (1 april – 1 oktober) mogen honden los lopen op het Badstrand (strand tussen de strandpalen 12.000 en 13.300) in Rockanje, maar alleen voor 08.00 uur en na 18.00 uur. Vanaf 1 oktober is het strand de gehele dag vrij begaanbaar voor honden.

Oostvoorne strand

Bij dit brede, voormalige autostrand in Oostvoorne mag je hond het hele jaar door los lopen. Hier kunnen honden naar hartenlust rennen, zwemmen en spelen. Let wel op het vogelbroedgebied waar honden niet mogen komen, maar verder is het strand ideaal voor een dagje uit met je viervoeter.

Maasvlakte strand

Tijdens het zomerseizoen mogen honden loslopen op het zuidelijke deel van het strand, mits er geen badgasten zijn. Vanaf 1 oktober is het strand de gehele dag vrij begaanbaar voor honden.

Noordzeestrand bij de dam

Dit strand is het hele jaar door toegankelijk voor honden en is bereikbaar via de zoetwaterkant van de Haringvlietdam.

Schenkeldijkstrand

Loop via het zandpad naar het Quackgors strandje aan het Haringvliet. Achter de duinen vind je dit mooie, verborgen strand met prachtige doorkijkjes. Honden zijn hier toegestaan, waardoor het een perfecte plek is voor een rustige wandeling en een ontspannen dag aan het strand.

Camping Brielle omgeving 4
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?