Aanvraagformulier seizoenplaats

Middels dit formulier vraag je Camping & Jachthaven de Meeuw om een optie reservering te plaatsen op de opgegeven seizoenplaats voor het kampeerseizoen 2025. Zodra je van Camping & Jachthaven de Meeuw een optie bevestiging via de mail hebt ontvangen is de optie reservering gemaakt. Zodra je de definitieve bevestiging met de prijzen hebt ontvangen, is de reservering definitief. Dit formulier s.v.p. versturen naar of afgeven op bovengenoemd adres of e-mailadres. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen.

Hoofdhuurder wenst een seizoenplaats te reserveren voor zijn gezin (1 gezin) met thuiswonende kinderen t/m 25 jaar overeenkomstig de Recron-voorwaarden seizoenplaatsen en geeft hierbij tevens aan van het terreinreglement en van onze privacyverklaring kennis te hebben genomen en deze te zullen naleven. (Bekijk hier alle genoemde voorwaarden)

Indien je in 2024 een geheel seizoen hebt geboekt, is het mogelijk tot 1 juli 2024 zonder voorkeurskosten een optie te plaatsen op dezelfde plek voor het seizoen 2025.

Aanvraagformulier seizoenplaats 2025

* Verplicht veld. We hebben je e-mailadres nodig om de bevestiging te kunnen versturen. Lees onze privacyverklaring.

** Annuleringsverzekering (je betaalt 5,50 % premie over de verblijfskosten + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten) Bekijk de annuleringsvoorwaarden.

*** Noteer alleen de kentekens van de voertuigen die aanwezig zullen zijn tijdens jouw verblijf.

Nadat je op de knop ‘versturen’ hebt geklikt ontvangen wij het formulier en ontvang je binnen 2 weken de optiebevestiging, zelf ontvang je geen bevestiging van het formulier.

Annuleringsverzekering**
Honden *
Overige opties
Logés
Bepaling toeristenbelasting *
Betaling
Ik bevestig hierbij dat ik op de hoogte ben van de bovengenoemde voorwaarden en hiermee akkoord ga. *
Camping Brielle receptie 9

Kan ik je ergens mee helpen?